Valencia CF22 septiembre 2024

Luis Rioja i Dani Gómez s'estrenen com a golejadors al Valencia CF

40.896 valencianistes van vibrar amb els gols i la victòria de l'equip al Camp de Mestalla

El Valencia CF ha tornat a la senda de la victòria en LALIGA EA SPORTS després d'aconseguir els tres punts davant el Girona FC al Camp de Mestalla.

Prop de 41.000 aficionats van encoratjar a l'equip per a obtindre el triomf en este important partit en el qual els grans protagonistes van ser Luis Rioja i Dani Gómez, autors dels gols valencianistes, i Mamardashvili, qui va tindre una altra actuació estel·lar per a tancar la porteria del Valencia CF i no encaixar gol.

Després d'una equilibrada primera part, va arribar el moment de Luis Rioja. En el minut 55’ va rebre la pilota en zona de tres quarts i va executar un gran dispar que va tocar en un defensor rival i es va enverinar fins a ficar-se en la porteria de Gazzaniga. Mestalla va vibrar i va embogir.

Amb este empenyiment del gol i la força de l'afició, l'equip va continuar ‘apretant’ al Girona FC i, tan sols, dos minuts després d'avançar-se en el marcador, va arribar el segon per al Valencia CF. Dani Gómez va realitzar un gran colpeig des de fora de l'àrea i la pilota va tocar en un rival, impossibilitant la parada del porter argentí. El conjunt valencianista posava el doble avantatge en el caseller.

No obstant això, encara quedaven 30 minuts per disputar-se i Mamardashvili va tornar a aparéixer amb una gran estirada, despejant una rematada en un córner. El porter georgià es va guanyar, una vegada més, el reconeixement de tot el Camp de Mestalla. El marcador no va canviar i el Valencia CF va aconseguir la primera victòria de la temporada.

Després d'este trimof tan important, l'equip buscarà un altre resultat positiu dimarts que ve davant el CA Osasuna (19:00h), novament al Camp de Mestalla.